Moderne stråtag

Hvis du står overfor at skulle bygge dit nye drømmehus, så burde du tage det moderne stråtags mange muligheder i betragtning for sætte et personligt præg på dit hus arkitektur og give det et lækkert finish.

Stråtag er et bæredygtigt tag

Du vil også kunne sikre dig at dit hus har en mere bæredygtig profil og en lavere co2 belastning, da dit tag bliver bygget i et 100% genanvendeligt naturmateriale. Stråtaget sikre desuden også et behageligt indeklima da stråtagets isoleringsevne giver et køligt hus om sommeren og behageligt varmt om vinteren.

Se mulighederne i et moderne stråtag

Vi har stor erfaring i at benytte tækkerørernes smidighed og styrke til at lave unikke og smukke løsninger i et design der passer til husets stil og arkitektur.

Så hvis du har nogle drømme og ideer til dit nye hus, så tag os med på råd. Med vores erfaring og vejledning hjælper vi dig dig sikkert i mål med et stråtag der både er håndværksmæssigt og arkitektonisk er i top.

Mansardtage straatag paa lodretteflader

Mansardtage

Mansardtage strækker sig over 2 tagflader, traditionelt er det nederste næsten lodret, det øverste en taghældning, imellem 30 og 50 grader.

Mansarde tage findes i Danmark, udført i både tegl, tagplader, tagpap og sjældent udført med stråtag, men det er ved at ændre sig.

Arkiteturen er ved at få øjenene op for de muligheder der ligger i stråtage og med eksempler fra f.eks. Holland, har det vist sig at mansarde tage er et spændende alternativ til tagløsninger i Danmark.

Klik her for at se eksempler